Beoordelingen van De Kleine Griek Delft

Recente recensies van De Kleine Griek Delft

5 sterren na 172 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de snelle levering.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, krokante patat, veel vlees, snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, heerlijk eten, goede kwaliteit en op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker!! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en warm! Top! Feta op salade misten we

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd voor ophalen, goed verpakt . Duidelijke webshop. Eten goede kwaliteit

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm, precies op afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Helemaal top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Het was heerlijk, maar ik had bij de bestelling als extra info aangegeven: 1 pita zonder sla 1 pita tzasiki apart Dit was helaas niet het geval, dus even een tip voor de volgende keer 😉 Gr Valerie

Reactie van De Kleine Griek:Fijn dat het ondanks het foutje toch gesmaakt heeft! Waarschijnlijk in de drukte vergeten of eroverheen gelezen. Sorry graag tof de volgende keer.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, gezellige mensen

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch lekker. Dit is echt het beste restaurant om eten te laten bezorgen in Delft.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig ingepakt, nog lekker warm en het belangrijkste echt lekker geen verschil met in het restaurant eten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten ga hier zeker vaker bestellen

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Eten was goed op temperatuur. De bakjes (nieuw) werken goed en t ziet er netjes uit.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen en af te rekenen mooi op de aangeven tijd warm en netjes geleverd pluim ervoor.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We zouden eigenlijk vanavond met 8 personen gaan eten om de verjaardag van mijn schoonvader te vieren. Iedereen weet wel waarom dit niet doorging. Dus hebben we besteld en het was weer als vanouds heerlijk vers en smakelijk. Een aanrader voor iedereen , ook om de plaatselijke horeca te steunen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd 😊 en de bezorger super vriendelijk en gezellig topper👌

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en werd binnen 30 min bezorgd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor normale prijzen. Eten was op tijd en via de mail werdEn we op de hoogte gehouden. Top

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op de afgesproken tijd, was goed verpakt en goed warm! Mooie porties en heerlijk gegeten Alleen jammer dat wanneer je boven de €30 zit er gewoon van het bedrijf uit bezorgkosten getekend worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg gedaald! Hier gaan we niet meer bestellen.

Reactie van De Kleine Griek:Vervelend om te lezen dat het niet naar wens was. Volgens ons systeem bent u nieuwe klant bij ons, dus wij denken dat u voorheen bij de Kleine Bezorg Griek bestelde. Dit zijn twee aparte bedrijven. Wij bezorgen pas sinds kort.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wéér heerlijk! Toch het Griekse vakantiegevoel voor de smaakpapillen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk 🌞

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer het eten was een beetje te koud

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten goed op temperatuur en altijd op tijd Een aanrader

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Giros was niet zo gekruid en lekker gegrild. Souvlaki smaakte prima, lekkere salade en tzasiki

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superb quality food always hot and delicious - never disappoints 👍

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de de bezorging was prima, vriendelijk en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed en lekker eten! Service is goed en de bezorgdienst is erg vriendelijk.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe verpakking waar wel duidelijk minder inzit, terwijl de prijs elke keer omhoog gaat. Tzatziki was nu te weinig Gyros minder gekruid, zelfs een beetje flauw. Hopelijk éénmalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig tatsiki saus

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden een girosschotel en lamskoteletjes,met giros. De giros was prima maar de lamskoteletjes waren erg taai deze waren niet te eten echt zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten en een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pita giros! Echt heerlijk!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kleine Griek is veranderd miste onze salade kwaliteit was goed jaren bestellen wij al dij deze kleine Griek altijd een gyrosschotel betaalde met fooi zo’n 12,50 nu met exstra tzazikisaus waren wij 20, euro kwijt voor ons is het dus niet meer even bestellen ivbm de prijs

Reactie van De Kleine Griek:Hi Wim. Wat fijn dat het eten goed was. Wij bezorgen pas sinds kort, dus ik denk dat je ons verward met een ander restaurant. Gr Team De Kleine Griek

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liep niet helemaal op rolletjes; we misten ongeveer de helft van de bezorging. Gebeld en bleek dat er nog een tas achter in defietsbox zat. Dit hebben ze snel weer gebracht, met daarbij een heerlijk goedmakertje. Dus prima klantenservice wanneer er iets niet helemaal goed gaat! Daarnaast (niet geheel onbelangrijk) was het geheel weer heerlijk :-)

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Maar ben tevreden. Alles was netjes verzorgd en niet eten was echt heerlijk, Wij gaan Vaker bestellen. 👍🏼

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, goed vlees, goede bezorging, ga hier zeker weer bestellen.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De stifado is echt een aanrader!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging👍 En heerlijk gegeten 👍

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel gebracht na bestelling via de site. Zeker een aanrader

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Grieks eten. Bezorging was (zeker voor de zondagavond) vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spijt me om te zeggen. ik bestel al jaren hier. maar afgelopen keer was echt een teleurstelling wat betreft het eten. het was wel een hele leuke dame die de bestelling bracht. ik had mixed grill 2 personen. 4 pitas. frites. ik zag dat de prijzen behoorlijk omhoog zijn gegaan. maar de porties flink verkleind. frites waren drama. slap. vies. pitas waren aangebrand waardoor de smaak van de pita niet meer naar boven kwam. je proeft alleen aangebrand brood. de mixed grill voor 2 personen was heel klein. eigenlijk maar voor 1 persoon. giros souflaki en andere vleesspies waren lekker. maar de lamskotelet was echt smerig. kortom conclusie: prijzen omhoog. porties verkleind. frites smerig. ik vind het niet erg om meer te betalen voor kleinere porties. naar dan verwacht je wel betere kwaliteit.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesgerechten zijn erg lekker en als service 2 gratis pitabroodjes erbij omdat ik het verkeerd besteld had. De tzatiki vond ik slap en smaakloos. De rijst erg weinig en smaakloos, patat slap en koud. Heel eerlijk,ik ga liever weer naar de bezorggriek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Bestelling was zoals altijd keurig op tijd klaar en de ouzo aan de bar maakte het helemaal af

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was supervers en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was op tijd, lekker warm, dus prima.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt wel of het steeds beter wordt

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer voor 6 personenverkeer en laten bezorgen. Mooi op tijd en weer heerlijk van smaak. Super tevreden met de kleine Griek.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker. Snel bezorgd. Alleen jammer dat we een gerecht misten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed, zoals we gewend zijn. Nog een klein stukje feta bij de rauwkost en het is helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg om 16.55 u bericht eten is onderweg, 17.30 nog niet daar, woon hemelsbreed 10 min. van restaurant. Gebeld, sorry mevr. verkeerd bezorgd, maken nieuw, komt er aan. 3 kwartier later zie ik de bezorger zoeken, was hij weer de weg kwijt, eten lauw en kwaliteit om te huilen, slappe en koude patatten, prijs/kwaliteit niet in verhouding. Was eens maar ook nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik probeer al weer hetzelfde te bestellen, maar kom er achter dat het menu verschilt tussen Thuisbezorgd, kleinegriek.sidedish en kleinegriek.nl

Reactie van De Kleine Griek:Hallo, ja dat kan kloppen want wij staan niet op thuisbezorgd.nl Dat is onze concurrent namelijk de kleine bezorg griek.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd en bezorgd en het eten was zeer lekker !

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mix grill. Frietjes waren minder vers dan vorige keer. Beetje slap. Is ook lastig bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kennen De Kleine Griek al even...daarom komen we terug! Lekker eerlijk en Genoeg! Ga zo door.😁

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd, Corona afstand werd bewaard. Eten was zeer smakelijk en behoorlijke porties. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg zout. Niet lekker daardoor. Erg jammer, we hadden ons verheugd op een vleugje vakantiegevoel.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm en was heerlijk Alleen de patat was afgekoeld dat was jammer

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site is perfect , het eten heerlijk en de bezorging stipt op tijd ! Wat wil je nog meer !?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, ruime porties en bezorging was keurig op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer als altijd. En wat fijn geserveerd zo in een apart bakje de tzaziki en de rauw kost. Jammer dat de Griekse salade is vervangen door een droge rauwkost maar verder perfect!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, op tijd bezorgd Prima Grieks gegeten. Doe we zeker meer. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten kom zeker nog een keer terug

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van tevoren de bestelling geplaatst. Eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was van goede kwaliteit en zeker een aanrader om ook zelf eens te bestellen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mezze en mooi op tijd bezorgd!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en makkelijk af te halen. Succes met het heropenen van jullie terras en restaurant!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk allemaal. De complimenten. Ook de bezorgster was vriendelijk en we hebben er niet lang op moeten wachten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en verse warme broodjes! Aanrader!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De γιροσ was super. Σουβλάκι botermals. Helemaal zoals altijd. Snel geleverd en ik heb genoten maar hoop snel weer bij jullie in de zaak te kunnen eten👍🤗

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! 2 x mousaka afgehaald. Stond op tijd klaar en was nog goed warm. Genoten.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, veel en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, leuk ook om de playlist er bij af te spelen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was meer als genoeg (en lekker) en keurig op tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, snelle service en heerlijk! Ook leuke muziektip op de bon.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade had iets uitgebreider gemogen met minder rode ui. Vlees was heerlijk en patat netjes appart verpakt. Keurig op tijd geleverd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt goed warm, goede hoeveelheid en heerlijk qua smaak!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was slecht erg koud patat ook koud en oud

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, deze heerlijke griekse schotels en mousaka. Altijd goed eten en lekker bij DKG!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gesmaakt allemaal.! Er werd netjes gebeld dat de bestelling ietsje later kwam.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bestelsite. Vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. Zeer vers en lekkere kruiding. Hier gaan wij zeker vaker bestellen. Aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk. We hebben genoten van de maaltijden. De bezorging was super snel (binnen een uur)! Een aanrader !

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker top

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst het eten was lekker, het was de tweede keer dat we besteld hadden en dat doe je niet als het niet goed is. Alleen, we misten twee gerechten van de bestelling. Ik heb een mail gestuurd hierover maar heb nooit een reactie ontvangen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb nog niet eerder mee gemaakt voor de bezorg kosten te betalen wel vreemd gr betsie reijchard

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben meerdere gerechten besteld. Heel lekker allemaal! Veel smaak, mooi gevarieerd, gelukkig niet te zout, heerlijk. Hartelijk dank voor de goede en veilige zorg.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers goed verpakt daardoor nog goed warm heerlijk gegeten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezoegt was zelf pas 9 uur thuis ook.lekker warm heerlijk gegeten weer.thanks

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super quality food - presented well & always a pleasure too eat & enjoy !!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. En super veel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bij aankomst koud. Er jammer want de smaak was uitstekend. Voor € 60,00 had ik het ook graag warm gehad.

Reactie van De Kleine Griek:Wij vinden het vervelend om dit te lezen. Wij hebben ons bezorgbeleid hierop aangepast. Dit zal in de toekomst niet meer gebeuren. Hopelijk tot een volgende keer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen & Bezorgen zoals het hoort. Zou een uur duren, stond na 40 minuten al voor de deur. En dan aan de deur nog de tip om via Spotify wat Griekse muziek aan te zetten.......TOP!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, altijd goed eten en netjes verzorgd verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker... we zijn al 2 jaar verhuisd maar halen speciaal gyros bij de Kleine Griek als het kan. In onze omgeving niets wat hieraan kan tippen. ;).

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt zó lekker. Heerlijk eten, goed op temperatuur en keurig verzorgd verpakt. Een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Keurig op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lang op zoek geweest naar een lekker Grieks eten en nu toch weer gevonden! Dank, we komen hopelijk snel bij jullie eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bestelde gerecht bleek de lamskotelet helaas te droog. Tot onze verrassing ontbrak bovendien iets van een tzazikisaus en een hapje groente. Jammer, dat was een kleine domper op een verder lekker gerecht.

Reactie van De Kleine Griek:Dit vinden wij vervelend om te lezen. Een volgende keer horen wij dan ook graag als er iets ontbreekt, dan zullen wij dit nog nabrengen. Wij hopen nog een keer een bestelling van jullie te mogen ontvangen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 min te laat, daardoor eten niet erg warm meer. Komkommer in de salade erg droog.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Voor herhaling vatbaar!!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Stond op tijd klaar. Goede frieten en salade bij de schotel. En voor mij genoeg voor twee keer lekker Grieks eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, warm en net zo lekker dan wanneer je het in het restaurant hebt besteld.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging , mooie hoeveelheid en uitstekende kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan we heel graag bij jullie eten,maar dankzij deze rare tijden hebben we het deze keer besteld en opgehaald. Ook nu was de service weer heel goed,mooi op tijd en het eten erg lekker. Veel succes nog de komende tijd en zodra het weer kan komen we weer naar het restaurant

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goed op tijd afgeleverd, zelfs binnen het aangegeven tijdschema! Eten goed op temperatuur, heerlijk gegeten, hier moet je gewoon vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader..!! Super snel en heerlijk eten. Aanrader om er straks ook lekker weer gezellig te eten..!!🇬🇷🍺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Kleine Griek, playlist erbij, Top!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zag er verzorgd uit en was smakelijk. Dit doen we zeker vaker als t druk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mijn vriend was nog nooit bij jullie geweest 🤔 en is nu fan. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie eten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super ik heb ook al een recensie geschreven op Facebook.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.we hebben samen zitten genieten. Heeft u ook nog zoete rode wijn. Dan wordt het volgende keer weer 5 sterren.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit exact op tijd goede service

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gebruikelijk, zeer smakelijk, salade vers en gevarieerd, zelfde als het vlees. voor herhaling vatbaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch lekker en precies op tijd bezorgd. We hebben ook weer de playlist met Griekse muziek van facebook gedraaid voor de perfecte sfeer. Tip: zet ook een vleesgerecht zonder Giros op het menu.

Reactie van De Kleine Griek:Bedankt voor de feedback, bij deze de zorba mix schotel toegevoegd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering keurig op tijd. Alles warm en heel goed van smaak. SUPER. Bestellen zeker nogmaals.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk gegeten. De Kleine Griek is groots! 😋

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geheten!!! Alles lekker vers en netjes ingepakt! Prima bezorging volgens de afspraak. Echte geurtjes en smaakjes van Griekenland thuis in Nederland. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk .was weer top .Zo ben ik het gewend Jammer van de vorige x .

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van op de boot eten bij De Kleine Griek mijn favoriete gerechten afgehaald en in mijn tuin opgegeten. En het is heerlijk. Natuurlijk anders maar een goede oplossing in deze nare Corona periode. Dank je wel Fanis en collega's dat jullie dit mogelijk maken,

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en0het was een ruime portie!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op de aangegeven tijd bezorgd. Wel eens lekkerder gegeten, vandaar drie sterren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van topkwaliteit. We hebben er van genoten. De porties waren ruim groot genoeg (voor ons wat aan de grote kant). De aanbevolen Griekse muziek van de afspeellijst op de site maakte het helemaal af.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kleine griek maar dan thuis. Eten was weer subliem zoals altijd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade heeft verse groente en de fetta smaakt heerlijk. Ook het vlees van de Pita Giro’s zijn niet vet en niet overdadig gekruid. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben zitten smullen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op geplande tijd bezorgt Eten was lauw

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht! Je merkt dat dit uit een echte Griekse keuken komt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was erg goed! en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en lekker gegeten! Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en op afgesproken tijd bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de rode fles wijn paste perfect bij het diner. Zo fijn om echt Grieks eten thuis te kunnen eten in deze gekke tijden. Super fijn dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. En bedankt voor de tip van jullie Spotify playlist. Dat maakte het diner helemaal compleet.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Wat fijn dat jullie in deze corona tijd zijn gaan bezorgen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de kwaliteit zoals we het kennen van jullie! Tot de volgende thuisbezorging :-)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd! Nu genoten op eigen terras, maar hopelijk snel weer op jullie terrasboot!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, en grote porties. Ook heel goed ingepakt zodat eten ondanks lange reistijd van 20 minuten nog goed warm is.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en als altijd eigenlijk teveel om op te eten, maar toch lekker gedaan. Bolle buik nu

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wisten al dat het restaurant geweldig is. Gisteren ook maar eens de bezorging getest. Het was weer ouderwets lekker. Bezorging precies op tijd

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk gaan we vaker doen. Bedankt voor de service

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als of we in griekenland zaten

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating