Facebook Instagram

Beoordelingen van De Kleine Griek Delft

Recente recensies van De Kleine Griek Delft

5 sterren na 375 reviews

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros schotel besteld, was weer heerlijk. Duurde iets langer de bezorging maar het was druk en ze belde keurig op dat het iets langer duurde. Was geen probleem nu hadden we nog meer trek.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dit is de tweede keer dat ik hier bestel Heerlijk blijf er zeker bestellen👍

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

super, zoals altijd eigenlijk

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd topkwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd. Het was weer heerlijk. Bedankt, fam. Eradus -Den Hoorn zh

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk! Het vlees was goed op smaak en goed warm, de tzatziki lekker. De pitas waren warm, knapperig en fluffy. Samen met de afspeellijst waanden wij ons weer eventjes in Griekenland

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen een beetje weinig rijst, verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten , en de bezorging was snel . En een hele lieve bezorger top weer dank je wel 👌👌👌

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Girosschotel en salade besteld. Mals en knapperig vlees, snel bezorgd. Salade altijd goed hier.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk erg smakelijk. Jammer alleen dat de bezorging deze keer erg lang op zich liet wachten en het eten (daardoor?) niet erg warm was. Jammer, maar kan een keer gebeuren.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer op rij is de bestelling ruim te laat. Geen excuus van de bezorger. Hij zei er niets aan te kunnen doen. We vinden de kwaliteit van het eten bij bezorging achteruitgaan tov eerdere bestellingen dit jaar.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas zijn we dit niet gewent bijna al het vlees was droog en stug.hopen fat dit eenmalig is

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat en niet wat wij besteld hadden. Heel jammer. De kwaliteit was echter meer dan prima , we hebben erg lekker gegeten.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gewoon koud. In het begin was de kwaliteit beter

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt, met zorg bereid, heerlijk als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: top!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging . Het eten was heeeeeerlijk, de 4 sterren is eigenlijk omdat het eten lauw was , ik zou in de winter niet durven te bestellen dan is het gewoon koud eten , jammer , anders zeker 5 sterren

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak en lekkere verse groenten erbij. Echt een cadeautje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk weer. Tot snel in het restaurant.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er niet meer bezorgd kan worden in Ypenburg . Maar het eten is zo lekker dat we het ophalen. Vriendelijk personeel.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zeer goed en smaakvol

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten even wachten, maar de bestelling was nog warm en netjes verpakt. We hebben heerlijk gegeten.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en alles zag er verzorgd uit. Ook keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, we hadden de gyros schotel besteld.De bezorging was goed precies op de afgesproken tijd. Het het was ruim voldoende, je krijgt het niet helemaal op. De kleine griek is een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker en veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Grieks eten voor een betaalbare prijs! Nog lekker warm toen we thuiskwamen. Blijft favoriet!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 5 eten besteld voor 6 uur en precies op tijd konden wij genieten van de heerlijke Griekse schotels met alles erop en eraan echt top

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk vond de porties klein. Vroeger waren de porties veel groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bezorging was op tijd en lekker vrolijk. Een aandachtspunt zou zijn de hoeveelheid plastic waarin het verpakt zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 20 minuten te laat, zonder een sorry. Patatjes waren slap.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel geleverd, nog goed warm, zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en het was heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mousaka vond ik teveel tomatenachtig. Verder had ik eerst gebeld dat we geen tzatziki wilden, werd verteld dat ik dat bij opmerkingen kon aangeven. Toch zat er twee keer tzatziki bij🙁

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en een vriendelijke bezorger

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten De mixed grill was heerlijk en de hoeveelheid was groots. Personeel was erg vriendelijk Wij hebben gesmuld.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een prima prijs! Aanrader!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten ! wel veel, maar erg lekker. Motivatie om weer bij jullie te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Eten was zeer smakelijk en goede porties.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten! Van genoten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, die mixed grill. Lekkere kruiden en mals vlees. Goede frietjes en smaakvolle tzatziki. Snelle levering trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal perfect beoordeling een 10+, maar wij hopen dat jullie snel weer open mogen, altijd super goed en gezellig. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel En weer erg lekker een blijvertje

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en een aanpassing was ook geen moeite. Hartelijk dank weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit alleen wat het eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Top kwaliteit, zoals we gewend zijn! Netjes op tijd bezorgd, een mail vd status. En wat een royale porties! Een aanrader zolang we niet fysiek in het restaurant kunnen eten. Hopelijk volgende keer weer bij jullie aan tafel! Dank jullie wel!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP geregeld en heerlijk zoals altijd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden! Goed van smaak en grote porties. Bezorging stipt op tijd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit was goed en bestelling kwam keurig op tijd.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was zacht en koud. Het vegetarische gerecht was op zijn kant geraakt waardoor het in een kodder was gezakt. Ook was de verpakking lek geraakt en het vocht op de patat gelekt. Jammer dat het deze keer niet zo lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vandaag erg laat. Ik kreeg een mail dat de bestelling onderweg was maar dat duurde nog een half uur. Patat was klef en vochtig. Niet wat we gewend zijn

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging in de afgesproken tijd. Geweldige kwaliteit van alle bestelde schotels. Giros, lams, sousouki, souflaki,salade, alles was grote klasse!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk blijf er zeker bestellen

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet echt warm meer, dat is jammer want verder is het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en ik ben er erg tevreden over. Hier ga ik vaker bestellen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 5 besteld om om half7 te laten leveren.. om 7 uur maar eens gebeld waar het bleef. En om half 8 pas geleverd... misschien hadden jullie even kunnen bellen dat het later kwam. En dan was het ook niet echt heel warm

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, een van de beste Griekse gerechten die ik in nederland heb gehad. Het was alsof ik terug was in Griekenland

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling goed op tijd, correct afgeleverd en heerlijk gegeten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en lekker gegeten. Hopelijk binnenkort ook weer in het restaurant mogelijk

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk , mixgrill en gyros schotel. Bezorging was prima op tijd en het eten was nog goed warm. Het zag er keurig verzorgt uit en was meer dan genoeg. Zeker een aanrader.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Met zorg bereid,verpakt en bezorgd! Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Hele hartelijke ontvangst in de zaak. Aangename ervaring!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed verzorgd

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, helaas hebben ze niet gelet op mijn opmerking met speciaal verzoekje.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de mixed grill schotel zo lekker, dat ik nog niets anders van het menu heb geprobeerd! Echt een aanrader.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, jammer dat de giro’s lauw was. De patat was wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer allemaal heel smakelijk. Heel erg bedankt. We hebben dank jullie kunnen smullen. Het eten kwam op tijd. Tot de volgende keer en hopelijk kunnen we straks weer in het restaurant genieten.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker allemaal!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect wat ik jammer vond was de bezorgtijd. Als om 18.00 uur afspreekt zelfs nog bij de toelichtingen gezet en dan pas om 18.20 komt terwijl er hier mensen op hete kolen zaten want die moesten op tijd weer weg die hebben dus niet echt genoten van hun eten wat erg jammer was. vriendelijke groet, Ron Elderkamp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alle beperkingen -lockdown- doet Ouzeri De kleine Griek er alles aan om Grieks tafelen thuis mogelijk te maken. Het eten is perfect.! Alleen nog een Griekse afspeellijst in Spotify en je avond is compleet..!! Echte aanrader..!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd gedacht dat 'De kleine bezorg griek' bij dit restaurant hoorde en wat ik daar bestelde gewoon op zijn Hollands gezegd, 'niet te vreten' was! Gelukkig heeft mijn vriendin mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo is... We hebben verschillende schotels besteld en allemaal super! Vriendelijke mensen die er zeker een klant bij hebben!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorging en ook op tijd. Het eten is prima en lekker maar de porties een beetje klein. 8,50 voor een heel klein beetje taramasalata met 1 pita vind ik knap aan de prijs. De andere salades waren ook duur in verhouding tot de hoeveelheid. Benieuwd hoe het volgende keer is want qua eten toch echt wel de moeite waard!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, afhalen kan netjes op tijd, altijd vriendelijke ontvangst en ruimte voor een praatje, altijd goede kwaliteit. Kan niet wachten om weer op de boot te komen eten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel geleverd en smaakte uitstekend 👍😋

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, bezorging op tijd en eten heerlijk warm

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Ik moest Valentijnsdag inhalen en het eten was dankzij jullie het enige waar ik me geen zorgen over hoefde te maken

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Goede service, lekkere gerechten, goede porties. Mooi betaalbaar. Hopelijk snel open allemaal zodat we lekker op de boot kunnen zitten met een heerlijke ijskoude ouzo en bord vol met gyros en Bifteki! Keep it up! Tot snel. Groetjes Denice (Speakers) en Bart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe bakjes is wennen en we hebben het idee dat het eten een stuk kouder is.

Reactie van De Kleine Griek:Beste Frans, Wij hebben test gedaan met de nieuwe verpakkingen en die zijn echt een stuk beter dan de vorige bakjes. Misschien kan het komen omdat het buiten extreem koud was waardoor het dan ook iets sneller afkoelt, toch excuses hiervoor. Ik hoop dan het in het vervolg lekker warm aankomt. Dat is wel de bedoeling.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en op tijd klaar. Jullie hebben ons een leuke avond thuis eten bereid. Bedankt. Houden jullie vol in deze moeilijke tijden.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een mooie prijs

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima ! Hoop snel weer in levende lijve langs te komen, dus hou vol in deze moeilijke tijden

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig van die lekkere rijst

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd Mooi op tijd Heerlijke producten We hebben genoten! Bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en het was lekker. De porties waren groter dan verwacht.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super! Bezorgd door vriendelijke bezorger op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top weer zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en netjes verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Bestelling precies op tijd geleverd. Zeker aan te bevelen. Hebben al meerdere goede ervaringen met "De kleine Griek".

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker :-)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie pita gyros zijn erg lekker. The best in town. Lekkere gyros / goed gevuld. En ik mag het zeggen want we hebben vergelijkend warenonderzoek gedaan in Delft. Ik kom ze met de motor halen, en in corona tijd is dat met mijn dochter Britt achterop al een uitje in de stad Delft. Succes in deze tijden, maar ook voor alle andere ondernemers die door corona een groot omzetprobleem hebben.

Reactie van De Kleine Griek:😊

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, wij wilde geen rijst maar extra patat. Was geen probleem. Dank je wel.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam half uur te laat. Meestal zijn ze erg op tijd. Het eten was goed gekruid maar was lauw waarschijnlijk door de te late bezorging. Ondanks toch genoten van de maaltijd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en komen afspraak na

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed verpakt en blijft goed warm, snel bezorgd. Hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant. Goed en lekker eten. Fijne bediening.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk, we hebben genoten. De maaltijden kwamen op tijd, en waren goed op temperatuur. Complimenten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Zoals altijd :)!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het had alleen wel wat warmer mogen zijn.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is gewoon geen betere! Heb weer heerlijk gegeten en genoten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zoals altijd smakelijk (vooral de lamskoteletten)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, makkelijk te bestellen en fantastische service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, bezorging supersnel, 10 min. vóór de door hen aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje om hier te bestellen. Voldoende keuze, makkelijke site en na het online afrekenen (waarbij je meteen de fooi kan geven, heel handig als je geen wisselgeld in huis hebt) een snelle bezorging. Het eten was uitbundig en goed op temperatuur. Op de kassabon staat nog een playlist met Griekse muziek om helemaal in de sfeer te komen. Hier komen we zeker terug en als corona klaar is, dan gaan we absoluut een keertje langs.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk wer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. We hebben heerlijk gegeten. En prima op tijd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Smaak was weer heerlijk. Alleen miste we het lamskoteletje. Maar de heerlijke grote Bifteki maakte dat weer goed. Ruim voldoende. Tot heel snel

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was boven verwachting. Prima service en heerlijk eten. Via 4 mailtjes netjes op de hoogte van de voortgang.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt met zorg bereid, we hebben heerlijk gegeten. En ook een heel vriendelijke en tijdige bezorging. Perfect!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is super snel bezorgt en echt allemaal zo lekker! De porties zijn goed en iedereen likt zijn vingers er bij af!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Hopelijk snel weer in het restaurant eten ,want dat blijft toch veel leuker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij dit restaurant. Het eten was onwijs lekker , goed eten,gyros was goed niet aangebrand niet te zout en lekker mals eigenlijk zoals hoort te zijn.ik bestel hier zeker nog een keer.. 1 tip de souflaki kan veel lekkerder zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Lekker eten. Top service en top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en het eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste pita en patatje

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en salade waren super lekker, alleen de patat was slap.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer verrukkelijk. Alles goed warm en zalig van smaak. De bezorger perfect.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel op te halen en heel netjes verpakte warme gerechten, Heerijk gesmaakt.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke maaltijden! Meer dan verwacht, dus we hebben nog wat over. De bezorging was stipt optijd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Dit wordt door ons zeker herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk zitten smullen. Vriendelijke bezorgster die het eten goed op temperatuur kwam bezorgen. We gaan zeker weer bestellen.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten stipt op tijd bezorgd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid en prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heerlijk, krokant gebakken en goed warm. Snel bezorgd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thnx het was weer top

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goed

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer .jammer van het misverstand .maar goed opgelost.en dat de bezorgster 2x moest rijden .dank haar maar.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan gereserveerd. Wel netjes gebeld, maar toch vervelend.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn eerste kennismaking met de Kleine Griek. Hoewel ik geen kenner van de griekse keuken ben, vind ik: een uitstekend smakende Pita Giros !!!. NB ivm corona was dit een "afhaal", maar toch: prettige(aardig en correct) bediening

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. Snelle bezorging. Rondom goed.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was erg lekker,en de bezorging op tijd

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk gewoon goed! Prima eten en bezorging!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden pita gyros, patat en extra vlees gekocht Alles smaakte super lekker Gyros was lekker mals en precies goed gekruid Wij bestellen de volgende keer weer hier En de service was super !! Dank je wel !

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed verzorgd en snel bezorgd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren top. Wel erg verbaasd over de prijs van de mixed grill, meer dan 4 euro duurder. Porties waren erg klein, er zat geen pita en koolsla meer bij??!! De flapjes gevuld met feta en spinazie in plaats van 1 grote 3 kleintjes met als gevolg een kwart minder dus qua hoeveelheid. Beetje teleurstellend alles bij elkaar.

Reactie van De Kleine Griek:Beste Jolanda, Bedankt voor de feedback maar sinds wij bezorgen zijn onze prijzen en porties al zo als u ze heeft ontvangen. Ik denk echter dat u een verschil merkt omdat u eerder bij de kleine bezorg Griek heeft besteld. Als dat zo zou zijn dan is het te verklaren want De kleine bezorg Griek en restaurant de kleine Griek zijn twee bedrijven die niet bij elkaar horen, wat veel mensen overigens wel denken. Ik ben wel blij te horen dat verder alles lekker gesmaakt heeft! Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,en op tijd geleverd. Ik hoop dat we binnenkort weer bij jullie kunnen eten, want uit eten is toch gezelliger. Tot de volgende keer 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!! Het restaurant is leuk maar thuis van t heerlijke eten genieten is ook fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle levering. Top zaak

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan er altijd eten. Super lekker. Had het nu als verrassing bij mijn opa en oma laten bezorgen. Netjes optijd en super lekker weer.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima, de gyroscoop souflaki smaakvol. Bezorging keurig op tijd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed verpakt, lekker gegeten.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten! De bezorging was helaas een half uur later dan we verwacht hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer als vanouds. Lekker en goed verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben de moeilijkste eter die er is maar heb echt genoten van het eten. Ik hoop dat jullie met kerst open zijn zodat ik weer kan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. En nog goed warm.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoooooo lekker!!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top erg lekker en zeker gezellig met de playlist op Spotify erbij.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker, de bezorging mega snel en de porties zijn meer dan voldoende :). Helemaal top dus!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Pita Gyros met veel/lekker vlees

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed te doen en goed warm nog!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snel

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk. Het vlees was lekker knapperig en de broodjes goed gevuld

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd! En het eten zeer lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, kwaliteit is achteruit gegaan. Porties zijn kleiner geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en prima bestelling!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor t eerst, maar was prima, Keurig verzorgd en smaakvol. De florinisalata was zo lekker, dat we die nog wel eens bestellen. Ga zodoor!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde pita's weden snel bezorgd en smaakten weer prima.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Op tijd bezorgd en goed warm.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal goed verpakt, warm en smaakte heerlijk! Echt een aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel klantvriendelijk en aantrekkelijk aangeboden

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg duur voor wat je krijgt. De vegetarische hapjes van € 18,50 waren slechts twee gefrituurde hapjes en een bak met een soort van bonenschotel. Totaal niet naar verwachting. De vleesschotel was ook minimaal.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de snelle levering.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, krokante patat, veel vlees, snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, heerlijk eten, goede kwaliteit en op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker!! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en warm! Top! Feta op salade misten we

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd voor ophalen, goed verpakt . Duidelijke webshop. Eten goede kwaliteit

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm, precies op afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Helemaal top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Het was heerlijk, maar ik had bij de bestelling als extra info aangegeven: 1 pita zonder sla 1 pita tzasiki apart Dit was helaas niet het geval, dus even een tip voor de volgende keer 😉 Gr Valerie

Reactie van De Kleine Griek:Fijn dat het ondanks het foutje toch gesmaakt heeft! Waarschijnlijk in de drukte vergeten of eroverheen gelezen. Sorry graag tof de volgende keer.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, gezellige mensen

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch lekker. Dit is echt het beste restaurant om eten te laten bezorgen in Delft.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig ingepakt, nog lekker warm en het belangrijkste echt lekker geen verschil met in het restaurant eten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten ga hier zeker vaker bestellen

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Eten was goed op temperatuur. De bakjes (nieuw) werken goed en t ziet er netjes uit.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen en af te rekenen mooi op de aangeven tijd warm en netjes geleverd pluim ervoor.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We zouden eigenlijk vanavond met 8 personen gaan eten om de verjaardag van mijn schoonvader te vieren. Iedereen weet wel waarom dit niet doorging. Dus hebben we besteld en het was weer als vanouds heerlijk vers en smakelijk. Een aanrader voor iedereen , ook om de plaatselijke horeca te steunen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd 😊 en de bezorger super vriendelijk en gezellig topper👌

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en werd binnen 30 min bezorgd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor normale prijzen. Eten was op tijd en via de mail werdEn we op de hoogte gehouden. Top

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op de afgesproken tijd, was goed verpakt en goed warm! Mooie porties en heerlijk gegeten Alleen jammer dat wanneer je boven de €30 zit er gewoon van het bedrijf uit bezorgkosten getekend worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg gedaald! Hier gaan we niet meer bestellen.

Reactie van De Kleine Griek:Vervelend om te lezen dat het niet naar wens was. Volgens ons systeem bent u nieuwe klant bij ons, dus wij denken dat u voorheen bij de Kleine Bezorg Griek bestelde. Dit zijn twee aparte bedrijven. Wij bezorgen pas sinds kort.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wéér heerlijk! Toch het Griekse vakantiegevoel voor de smaakpapillen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk 🌞

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer het eten was een beetje te koud

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten goed op temperatuur en altijd op tijd Een aanrader

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Giros was niet zo gekruid en lekker gegrild. Souvlaki smaakte prima, lekkere salade en tzasiki

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superb quality food always hot and delicious - never disappoints 👍

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de de bezorging was prima, vriendelijk en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed en lekker eten! Service is goed en de bezorgdienst is erg vriendelijk.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe verpakking waar wel duidelijk minder inzit, terwijl de prijs elke keer omhoog gaat. Tzatziki was nu te weinig Gyros minder gekruid, zelfs een beetje flauw. Hopelijk éénmalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig tatsiki saus

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden een girosschotel en lamskoteletjes,met giros. De giros was prima maar de lamskoteletjes waren erg taai deze waren niet te eten echt zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten en een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pita giros! Echt heerlijk!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kleine Griek is veranderd miste onze salade kwaliteit was goed jaren bestellen wij al dij deze kleine Griek altijd een gyrosschotel betaalde met fooi zo’n 12,50 nu met exstra tzazikisaus waren wij 20, euro kwijt voor ons is het dus niet meer even bestellen ivbm de prijs

Reactie van De Kleine Griek:Hi Wim. Wat fijn dat het eten goed was. Wij bezorgen pas sinds kort, dus ik denk dat je ons verward met een ander restaurant. Gr Team De Kleine Griek

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liep niet helemaal op rolletjes; we misten ongeveer de helft van de bezorging. Gebeld en bleek dat er nog een tas achter in defietsbox zat. Dit hebben ze snel weer gebracht, met daarbij een heerlijk goedmakertje. Dus prima klantenservice wanneer er iets niet helemaal goed gaat! Daarnaast (niet geheel onbelangrijk) was het geheel weer heerlijk :-)

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Maar ben tevreden. Alles was netjes verzorgd en niet eten was echt heerlijk, Wij gaan Vaker bestellen. 👍🏼

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, goed vlees, goede bezorging, ga hier zeker weer bestellen.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De stifado is echt een aanrader!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging👍 En heerlijk gegeten 👍

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel gebracht na bestelling via de site. Zeker een aanrader

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Grieks eten. Bezorging was (zeker voor de zondagavond) vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spijt me om te zeggen. ik bestel al jaren hier. maar afgelopen keer was echt een teleurstelling wat betreft het eten. het was wel een hele leuke dame die de bestelling bracht. ik had mixed grill 2 personen. 4 pitas. frites. ik zag dat de prijzen behoorlijk omhoog zijn gegaan. maar de porties flink verkleind. frites waren drama. slap. vies. pitas waren aangebrand waardoor de smaak van de pita niet meer naar boven kwam. je proeft alleen aangebrand brood. de mixed grill voor 2 personen was heel klein. eigenlijk maar voor 1 persoon. giros souflaki en andere vleesspies waren lekker. maar de lamskotelet was echt smerig. kortom conclusie: prijzen omhoog. porties verkleind. frites smerig. ik vind het niet erg om meer te betalen voor kleinere porties. naar dan verwacht je wel betere kwaliteit.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesgerechten zijn erg lekker en als service 2 gratis pitabroodjes erbij omdat ik het verkeerd besteld had. De tzatiki vond ik slap en smaakloos. De rijst erg weinig en smaakloos, patat slap en koud. Heel eerlijk,ik ga liever weer naar de bezorggriek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Bestelling was zoals altijd keurig op tijd klaar en de ouzo aan de bar maakte het helemaal af

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was supervers en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was op tijd, lekker warm, dus prima.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt wel of het steeds beter wordt

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer voor 6 personenverkeer en laten bezorgen. Mooi op tijd en weer heerlijk van smaak. Super tevreden met de kleine Griek.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker. Snel bezorgd. Alleen jammer dat we een gerecht misten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed, zoals we gewend zijn. Nog een klein stukje feta bij de rauwkost en het is helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg om 16.55 u bericht eten is onderweg, 17.30 nog niet daar, woon hemelsbreed 10 min. van restaurant. Gebeld, sorry mevr. verkeerd bezorgd, maken nieuw, komt er aan. 3 kwartier later zie ik de bezorger zoeken, was hij weer de weg kwijt, eten lauw en kwaliteit om te huilen, slappe en koude patatten, prijs/kwaliteit niet in verhouding. Was eens maar ook nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik probeer al weer hetzelfde te bestellen, maar kom er achter dat het menu verschilt tussen Thuisbezorgd, kleinegriek.sidedish en kleinegriek.nl

Reactie van De Kleine Griek:Hallo, ja dat kan kloppen want wij staan niet op thuisbezorgd.nl Dat is onze concurrent namelijk de kleine bezorg griek.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd en bezorgd en het eten was zeer lekker !

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mix grill. Frietjes waren minder vers dan vorige keer. Beetje slap. Is ook lastig bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kennen De Kleine Griek al even...daarom komen we terug! Lekker eerlijk en Genoeg! Ga zo door.😁

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd, Corona afstand werd bewaard. Eten was zeer smakelijk en behoorlijke porties. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg zout. Niet lekker daardoor. Erg jammer, we hadden ons verheugd op een vleugje vakantiegevoel.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm en was heerlijk Alleen de patat was afgekoeld dat was jammer

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site is perfect , het eten heerlijk en de bezorging stipt op tijd ! Wat wil je nog meer !?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, ruime porties en bezorging was keurig op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer als altijd. En wat fijn geserveerd zo in een apart bakje de tzaziki en de rauw kost. Jammer dat de Griekse salade is vervangen door een droge rauwkost maar verder perfect!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, op tijd bezorgd Prima Grieks gegeten. Doe we zeker meer. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten kom zeker nog een keer terug

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van tevoren de bestelling geplaatst. Eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was van goede kwaliteit en zeker een aanrader om ook zelf eens te bestellen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mezze en mooi op tijd bezorgd!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en makkelijk af te halen. Succes met het heropenen van jullie terras en restaurant!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk allemaal. De complimenten. Ook de bezorgster was vriendelijk en we hebben er niet lang op moeten wachten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en verse warme broodjes! Aanrader!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De γιροσ was super. Σουβλάκι botermals. Helemaal zoals altijd. Snel geleverd en ik heb genoten maar hoop snel weer bij jullie in de zaak te kunnen eten👍🤗

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! 2 x mousaka afgehaald. Stond op tijd klaar en was nog goed warm. Genoten.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, veel en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, leuk ook om de playlist er bij af te spelen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was meer als genoeg (en lekker) en keurig op tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, snelle service en heerlijk! Ook leuke muziektip op de bon.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade had iets uitgebreider gemogen met minder rode ui. Vlees was heerlijk en patat netjes appart verpakt. Keurig op tijd geleverd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt goed warm, goede hoeveelheid en heerlijk qua smaak!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was slecht erg koud patat ook koud en oud

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, deze heerlijke griekse schotels en mousaka. Altijd goed eten en lekker bij DKG!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gesmaakt allemaal.! Er werd netjes gebeld dat de bestelling ietsje later kwam.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bestelsite. Vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. Zeer vers en lekkere kruiding. Hier gaan wij zeker vaker bestellen. Aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk. We hebben genoten van de maaltijden. De bezorging was super snel (binnen een uur)! Een aanrader !

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker top

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst het eten was lekker, het was de tweede keer dat we besteld hadden en dat doe je niet als het niet goed is. Alleen, we misten twee gerechten van de bestelling. Ik heb een mail gestuurd hierover maar heb nooit een reactie ontvangen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb nog niet eerder mee gemaakt voor de bezorg kosten te betalen wel vreemd gr betsie reijchard

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben meerdere gerechten besteld. Heel lekker allemaal! Veel smaak, mooi gevarieerd, gelukkig niet te zout, heerlijk. Hartelijk dank voor de goede en veilige zorg.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers goed verpakt daardoor nog goed warm heerlijk gegeten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezoegt was zelf pas 9 uur thuis ook.lekker warm heerlijk gegeten weer.thanks

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super quality food - presented well & always a pleasure too eat & enjoy !!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. En super veel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bij aankomst koud. Er jammer want de smaak was uitstekend. Voor € 60,00 had ik het ook graag warm gehad.

Reactie van De Kleine Griek:Wij vinden het vervelend om dit te lezen. Wij hebben ons bezorgbeleid hierop aangepast. Dit zal in de toekomst niet meer gebeuren. Hopelijk tot een volgende keer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen & Bezorgen zoals het hoort. Zou een uur duren, stond na 40 minuten al voor de deur. En dan aan de deur nog de tip om via Spotify wat Griekse muziek aan te zetten.......TOP!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, altijd goed eten en netjes verzorgd verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker... we zijn al 2 jaar verhuisd maar halen speciaal gyros bij de Kleine Griek als het kan. In onze omgeving niets wat hieraan kan tippen. ;).

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt zó lekker. Heerlijk eten, goed op temperatuur en keurig verzorgd verpakt. Een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Keurig op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lang op zoek geweest naar een lekker Grieks eten en nu toch weer gevonden! Dank, we komen hopelijk snel bij jullie eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bestelde gerecht bleek de lamskotelet helaas te droog. Tot onze verrassing ontbrak bovendien iets van een tzazikisaus en een hapje groente. Jammer, dat was een kleine domper op een verder lekker gerecht.

Reactie van De Kleine Griek:Dit vinden wij vervelend om te lezen. Een volgende keer horen wij dan ook graag als er iets ontbreekt, dan zullen wij dit nog nabrengen. Wij hopen nog een keer een bestelling van jullie te mogen ontvangen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 min te laat, daardoor eten niet erg warm meer. Komkommer in de salade erg droog.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Voor herhaling vatbaar!!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Stond op tijd klaar. Goede frieten en salade bij de schotel. En voor mij genoeg voor twee keer lekker Grieks eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, warm en net zo lekker dan wanneer je het in het restaurant hebt besteld.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging , mooie hoeveelheid en uitstekende kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan we heel graag bij jullie eten,maar dankzij deze rare tijden hebben we het deze keer besteld en opgehaald. Ook nu was de service weer heel goed,mooi op tijd en het eten erg lekker. Veel succes nog de komende tijd en zodra het weer kan komen we weer naar het restaurant

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goed op tijd afgeleverd, zelfs binnen het aangegeven tijdschema! Eten goed op temperatuur, heerlijk gegeten, hier moet je gewoon vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader..!! Super snel en heerlijk eten. Aanrader om er straks ook lekker weer gezellig te eten..!!🇬🇷🍺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Kleine Griek, playlist erbij, Top!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zag er verzorgd uit en was smakelijk. Dit doen we zeker vaker als t druk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mijn vriend was nog nooit bij jullie geweest 🤔 en is nu fan. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie eten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super ik heb ook al een recensie geschreven op Facebook.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.we hebben samen zitten genieten. Heeft u ook nog zoete rode wijn. Dan wordt het volgende keer weer 5 sterren.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit exact op tijd goede service

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gebruikelijk, zeer smakelijk, salade vers en gevarieerd, zelfde als het vlees. voor herhaling vatbaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch lekker en precies op tijd bezorgd. We hebben ook weer de playlist met Griekse muziek van facebook gedraaid voor de perfecte sfeer. Tip: zet ook een vleesgerecht zonder Giros op het menu.

Reactie van De Kleine Griek:Bedankt voor de feedback, bij deze de zorba mix schotel toegevoegd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering keurig op tijd. Alles warm en heel goed van smaak. SUPER. Bestellen zeker nogmaals.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk gegeten. De Kleine Griek is groots! 😋

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geheten!!! Alles lekker vers en netjes ingepakt! Prima bezorging volgens de afspraak. Echte geurtjes en smaakjes van Griekenland thuis in Nederland. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk .was weer top .Zo ben ik het gewend Jammer van de vorige x .

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van op de boot eten bij De Kleine Griek mijn favoriete gerechten afgehaald en in mijn tuin opgegeten. En het is heerlijk. Natuurlijk anders maar een goede oplossing in deze nare Corona periode. Dank je wel Fanis en collega's dat jullie dit mogelijk maken,

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en0het was een ruime portie!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op de aangegeven tijd bezorgd. Wel eens lekkerder gegeten, vandaar drie sterren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van topkwaliteit. We hebben er van genoten. De porties waren ruim groot genoeg (voor ons wat aan de grote kant). De aanbevolen Griekse muziek van de afspeellijst op de site maakte het helemaal af.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kleine griek maar dan thuis. Eten was weer subliem zoals altijd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade heeft verse groente en de fetta smaakt heerlijk. Ook het vlees van de Pita Giro’s zijn niet vet en niet overdadig gekruid. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben zitten smullen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op geplande tijd bezorgt Eten was lauw

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht! Je merkt dat dit uit een echte Griekse keuken komt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was erg goed! en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en lekker gegeten! Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en op afgesproken tijd bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de rode fles wijn paste perfect bij het diner. Zo fijn om echt Grieks eten thuis te kunnen eten in deze gekke tijden. Super fijn dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. En bedankt voor de tip van jullie Spotify playlist. Dat maakte het diner helemaal compleet.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Wat fijn dat jullie in deze corona tijd zijn gaan bezorgen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de kwaliteit zoals we het kennen van jullie! Tot de volgende thuisbezorging :-)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd! Nu genoten op eigen terras, maar hopelijk snel weer op jullie terrasboot!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, en grote porties. Ook heel goed ingepakt zodat eten ondanks lange reistijd van 20 minuten nog goed warm is.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en als altijd eigenlijk teveel om op te eten, maar toch lekker gedaan. Bolle buik nu

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wisten al dat het restaurant geweldig is. Gisteren ook maar eens de bezorging getest. Het was weer ouderwets lekker. Bezorging precies op tijd

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk gaan we vaker doen. Bedankt voor de service

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als of we in griekenland zaten

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating